Am auzit despre o noua turbina eoliana mica care porneste si ruleaza la viteze ale vantului foarte scazute. Este o inventie noua?

Home » Turbine eoliene rezidentiale mici » Ghid pentru turbine eoliene rezidentiale mici » Am auzit despre o noua turbina eoliana mica care porneste si ruleaza la viteze ale vantului foarte scazute. Este o inventie noua?

Inventii sunt multe, astfel ca s-au dezvoltat turbine eoliene care ruleaza la viteze de vant foarte mici. Dar pentru ca energia disponibila in vant este o functie de cubul vitezei sale, este foarte putina energie disponibila pentru a fi recoltata la viteze ale vantului mai mici de 4 metri pe secunda (m/s) (14 km/h). Daca luati in considerare posibilitatea achizitionarii unei turbine eoliene mici, nuĀ  abilitatea de a rula la viteze mici ale vantului ar trebui sa fie un factor important in alegerea acesteia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Am auzit despre o noua turbina eoliana mica care porneste si ruleaza la viteze ale vantului foarte scazute. Este o inventie noua?, 5.0 out of 5 based on 22 ratings