Cum ar fi o turbina eoliana instalata la casa mea?

Home » Turbine eoliene rezidentiale mici » Cumpararea unui sistem eolian de mici dimensiuni » Cum ar fi o turbina eoliana instalata la casa mea?

Majoritatea dealerilor ofera fie un sistem eolian complet la cheie sau optiunea pentru clienti sa cumpere direct din fabrica sau depozit si sa-si instaleze singuri sistemul in sine. Prima optiune ofera asistenta calificata pentru clienti direct de la companie.

Auto-instalare ofera economii semnificative dar ai pe mainile tale intelegerea turbinei. Viitorii proprietari de eoliene mici pot discuta optiunile disponibile cu producatorii de turbine eoliene pentru a decide care este cea mai buna optiune pentru ei in functie deĀ  buget si cat de competentele tehnice ale produsului.

Abordati cumpararea echipamentelor ca pe orice cumparare majora. Va trebui sa cantariti costurile si diferitele grade de robustete/durabilitate a desenelor de turbine si a modelelor. Obtinerea informatii suplimentare si despre partile lor componente cat si despre ce servicii vor fi disponibile atunci cand aveti nevoie de ele inclusiv piese. Afla cat timp dureaza garantia si ce include ea si cereti referinte de clienti, cu instalatii similare cu cea pe care o aveti in vedere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (26 votes cast)
Cum ar fi o turbina eoliana instalata la casa mea?, 4.8 out of 5 based on 26 ratings